Client Fairfield Development, LP

The Venue Apartments

San Jose, California

The Venue apartment’s residents will enjoy a hip contemporary lifestyle with all the latest amenities. Residents from the Silicone Valley are made to feel at home with this minimalistic, tech savvy apartment complex.

Residents are invited to socialize in the clubhouse area that includes a non-traditional business center. The main feature of the clubhouse is the seating area made up of cherry red chesterfield sofas adding a vintage touch to a modern space. Set against a neutral color palette the couches draw residents into the space. Designers created separate areas throughout the complex for work with small nooks off hallways. These nooks include a sofa, console, televisions and plug-ins for those needing to recharge. Residents can settle in the comfortable alcoves or seek more socialization in the dining and play areas of the club lounge, housed in another building.

The club lounge offers residents a country club feel that includes a contemporary, slick and edgy feel with crisp white walls and flooring creating the perfect canvas for pops of color. The area features a pool table that is lit from above by light fixtures that create a spherical design on the felt of the table. Residents can open barn doors behind the table that leads to a separate dining area where tones of yellow are set against a grey backdrop.

At a glance

Public Areas

Tech Savvy

Slick and Edgy Feel

Features

Clubhouse

Dining Areas

Play Areas

Services

Interior Design